Back Back Nieuws

Samenwerking Radio 538 Groep en The Security Company

31 mei 2012
The Security Company is trots en verheugd te mogen aankondigen dat zij per ommegaande een exclusief samenwerkingsverband voor meerdere jaren zijn aangegaan met de Radio 538 Groep. Beide bedrijven werken al meer dan 15 jaar samen en vinden het tijd om dit vast te leggen voor de komende jaren.

 

Feestelijke ondertekening

Feestelijk werd in het kantoor van Radio 538 deze overeenkomst getekend, Directeuren Jan-Willem Brüggenwirth van Radio 538 en Jacques Does van The Security Company ondertekenden onder toeziend oog van Niels van Baarlen (Radio 538) en Richard van Vught (TSC).

 

Eigen evenementenbureau 538 EVENTS

Als populairste radiostation met een gemiddeld marktaandeel van 12% en gemiddeld 3,5 miljoen luisteraars per week, is Radio 538 meer dan toonaangevend. Maar ook de andere stations van de groep, SLAM!FM en Radio 10 Gold, zorgen goed voor hun achterban door met name een eigen geluid, programma’s en daaraan gekoppelde evenementen. Ook onderdeel van de groep is een eigen evenementenbureau wat organiseert en produceert voor derden in de vorm van 538 EVENTS.

 

Reden voor samenwerking

Met name de evenementen van de groep zijn de reden van de samenwerking met The Security Company. Van kleine promo acties, programmagerelateerde locatiebezoeken of bijeenkomsten, tot de grote en bekende publieksevenementen. En dat zijn er zo door de jaren heen nogal wat; Ontbijtstrijd, Dommelsch Cover Concerten, Ons Oranje Park voor de KNVB, School Awards, Koninginnedag Museumplein, SLAM!FM Queensday op Kop van Java, Radio 538 PUUR, Oranjeplein WK 2010, Demo Duels, de 53N8Mix, LIVE38XXL, Evolution, 538 voor WARCHILD, Evers Staat Op bij de Olympische Spelen en natuurlijk Turn Up The Beach.

 

Service en kwaliteit hoog in het vaandel

In The Security Company ziet de Radio 538 Groep een geschikte totaalpartner op het gebied van Safety & Security. Service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel benadrukt Jan-Willem Brüggenwirth nog eens. ‘Je weet dat ze er zijn, maar je ziet ze bijna niet. Onopvallend en ontspannen zorgt TSC zo voor een veilige sfeer.’

 

Totaalaanbod als pluspunt

Met name het totaalaanbod van The Security Company was een belangrijk pluspunt in de toewijzing van de opdracht. The Security Company treedt naast vaste beveiligingspartner namelijk ook op als leverancier van hondenbewaking, brandwachten, gastvrouwen, service medewerkers en verkeersregelaars. Tevens zijn de adviseurs van TSC Consultancy regelmatig in Hilversum te vinden voor overleg en advies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!