Samenwerking Polo Brabant en Jeugdfonds Sport & CultuurSamenwerking Polo Brabant en Jeugdfonds Sport & Cultuur
Back Back Nieuws

Samenwerking Polo Brabant en Jeugdfonds Sport & Cultuur

24 mei 2019

Het hoogstaande zakelijke netwerk-evenement Polo Brabant en het Jeugdfonds Sport & Cultuur slaan de handen ineen om kinderen uit de regio Brainport kennis te laten maken met de polo sport. Polo past tenslotte bij Brainport als een kroeg bij de kerk.

Dit gaat onder andere bewerkstelligd worden door basisscholen uit Waalre nabij Eindhoven, waar Polo Brabant jaarlijks plaatsvindt, uit te nodigen om een kijkje te komen nemen achter de schermen op de vrijdag voor Polo Brabant. Polo is namelijk een zeer spectaculaire teamsport. Iets wat Polo Brabant graag bijbrengt aan 'onze' ondernemers van de toekomst.

Unieke sporten toegankelijker maken

Polo lijkt voor de buitenstaander een aparte, onbegaanbare wereld, waar dure paarden met chique zadels rondlopen en door privé-grooms worden begeleid. Een wereld waar de doorsnee Nederlander niet zomaar komt. Maar het tegendeel is waar. Doel van dit initiatief is om de kinderen te laten zien dat Brabant de paardenprovincie van Nederland is en ze zelf kennis te laten maken met de sport.

De kinderen zullen tijdens 'hun rondje polo' mee gaan helpen met de verzorging van de polo pony's, meer te weten komen over de spelregels van polo en ervaren dat polospelers sportieve mensen zijn, met een hart voor paarden en voor sport.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zet zich al sinds jaar en dag in om alle kinderen de mogelijkheid te bieden een sport te beoefenen. Zij betalen de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor bijvoorbeeld voetbal, muziekles, dansles, judo of voor een ander sportieve of creatieve club. Polo Brabant wil met deze samenwerking dit fantastische fonds een podium bieden bij een groot publiek en samen bijdragen aan de ontwikkeling van de Brainportregio op gebied van sport en cultuur.

Arrangementen

Wilt u zelf ook aanwezig zijn op de tiende editie van netwerk-evenement Polo Brabant? Kijk voor arrangementen of losse tickets voor de Business Finals op de website van Polo Brabant.

Polo Brabant wil vanwege zijn jubileum graag ook de kans bieden aan een breder (zakelijk) publiek om kennis te komen maken met de sfeer op het evenement. Om die reden bieden zij een speciaal Group Ticket aan voor groepen van 4 personen. Meer informatie is te vinden op de website van Polo Brabant.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!