Back Back Nieuws

Samenwerking OCEANDIVA en nhow Rotterdam biedt zee aan mogelijkheden

05 april 2016
Rotterdam kan haar naam als MICE-stad pur sang steviger verankeren door de samenwerking tussen de evenementenlocaties van OCEANDIVA en nhow Rotterdam hotel. Deze gouden combinatie maakt het mogelijk om evenementen tot 1.500 gasten te organiseren in het centrum van Rotterdam. Het partnership voegt vele mogelijkheden toe aan het huidige aanbod voor de nationale en internationale markt.

Samen sterk(st)
De samenwerking tussen nhow Rotterdam en OCEANDIVA was zowel nagenoeg onvermijdelijk als voor de hand liggend. De varende locaties kunnen namelijk nauwelijks idealer aanmeren dan hier: recht voor het nhow hotel. Een congres in nhow, diner en feest aan boord van (een van) de varende locaties en daarna overnachten in nhow is slechts een van de vele mogelijke scenario’s van deze partnership. ‘Rotterdam was altijd al één van onze favorieten, maar door deze unieke samenwerking is de stad nog interessanter geworden voor zowel de nationale als de internationale markt’, aldus Stijn Oude Vrielink, Marketing Manager OCEANDIVA.

Citymarketing Rotterdam
Rotterdam staat al een tijd in de spotlights en trekt vanwege haar waardevolle mogelijkheden voor internationale bijeenkomsten vele bijzondere events naar zich toe. Dat OCEANDIVA samen met het award winning hotel nhow mag meebouwen aan de groei van het aantal (internationale) events in de MICE-stad bij uitstek, is een fantastische stap voorwaarts. ‘Het nhow hotel is een onconventioneel hotel met de wow-factor: net zoals de events die wij voor onze klanten organiseren, waarbij creativiteit een onmisbare positie inneemt’ zegt Mandy Berding, General Manager OCEANDIVA. ‘Daarnaast vormen we een sterke merkcombinatie: we steken beiden onze nek uit, verleggen onze grenzen en staan te allen tijde voor kwaliteit!’.

nhow Rotterdam
nhow Rotterdam gevestigd in het iconische gebouw ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade, is het derde hotel wereldwijd van deze brand line van de NH Hotel Group. Het eerste en enige hotel dat van top tot teen en inside & out ontworpen is door toparchitect Rem Koolhaas/OMA, heeft alles in huis voor de internationale (zaken)reiziger. Naast de luxe kamers en meeting-zalen, heeft het hotel een aantal aantrekkelijke bijzonderheden, zoals het dakterras inclusief adembenemend uitzicht en de tot ‘Best Hotel Bar of Rotterdam‘ verkozen nhow BAR KITCHEN, die ook onder de lokale, op kunst en architectuur gerichte community erg populair is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!