Back Back Nieuws

Samenwerking OCEANDIVA en Kitchen Deluxe

01 september 2009
OCEANDIVA staat dit jaar in het teken van vernieuwing en creativiteit. Om de creativiteit meer te benadrukken wordt vanaf 1 september 2009 naast de bestaande cateraar, een creatieve cateraar aangeboden: Kitchen Deluxe.

Kitchen Deluxe
Het ware genot ervaar je via al je zintuigen. Kitchen Deluxe maakt die ervaring waar. Met prikkelende concepten waarbij culinair topniveau wordt gecombineerd met ingrediënten zoals; beeld, geluid, fashion, kunst en muziek. Voor Kitchen Deluxe gebruikt chef-kok Sander van Dam, bekend van het gerenommeerde restaurant Vis aan de Schelde, zijn bijzondere creatieve vermogen om van een lekker diner een culinaire belevenis te maken. Per 1 september kan ook OCEANDIVA deze culinaire concepten aanbieden.


OCEANDIVA

Sinds haar oprichting is OCEANDIVA de marktleider wat betreft B2B-evenementen op varende locaties. De 2 evenementenschepen hebben ieder hun eigen exclusieve identiteit. Receptie, diner, presentatie of feest; de unieke combinatie van uitstraling, capaciteit en mobiliteit maakt alles mogelijk. OCEANDIVA heeft kantoren en ligplaatsen in Nederland, België en Duitsland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!