Back Back Nieuws

Samenwerking Noordplan en evenementenlocatie De Buitenplaats succes

04 september 2009
Ruim 1100 gasten van ROC Friese Poort kwamen op één van de mooiste dagen van de zomer bijeen voor hun jubileumviering ‘Natuur’lijk 15 jaar’ bij evenementenlocatie De Buitenplaats aan het water in Eernewoude. Organisatiebureau Noordplan BV, die dit jaar haar 20-jarige jubileum viert, had de volledige organisatie van het evenement in handen.

Op het terrein van De Buitenplaats welke geheel aan het water en in de natuur gesitueerd is, was een grote campus ingericht met een kleurrijk paviljoen, veel gezellige terrassen, picknickmogelijkheden en hieromheen diverse activiteiten. Valkenieren, skûtsjesilen, gps sloepentocht, schermen, mozaïeken en een tapas workshop zijn slechts een kleine greep uit de in totaal 25 aangeboden activiteiten.

Op de namiddag kwam de hele groep terug op de campus. Onder het genot van een hapje, drankje, goede muziek en acts mondde de dag uit in een heerlijke en gezellige barbecue. De ongedwongen en relaxte sfeer kwam naast het mooie weer ook zeker tot stand door de goed op elkaar afgestemde samenwerking tussen Noordplan BV en het team van restaurant en evenementenlocatie De Buitenplaats. De volledige catering was in handen van het restaurant dat grote gezelschappen prima aan kan.

Naast het restaurant en evenementterrein beschikt dit bedrijf ook over een Grand Theater, Scheepsbar en diverse zalen. Er werd zorg gedragen voor koffie met petit fours, maar ook voor op het thema afgestemde lunchpakketten in mooie tasjes en heerlijke gezonde hapjes tussendoor. Al met al een buitengewone goede samenwerking aan een ‘Natuur’lijk evenement tussen twee echte Friese bedrijven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!