Back Back Nieuws

Samenwerking met Bazelmans AVR zet SugarCity in de schijnwerpers

17 maart 2016
De snelgroeiende evenementenlocatie SugarCity in Halfweg heeft flink geïnvesteerd in een belichtings- en riggingsplan, waardoor het instapmodel voor partijen om gebruik te maken van de oude CSM Suikerfabriek nog interessanter wordt. Bazelmans AVR, met vestigingen in Veldhoven en Amstelveen, verzorgt de upgrade van de meest functionele en sprekende evenementenlocaties van SugarCity. De totaalleverancier in professioneel licht, beeld en geluid neemt onder andere de Pulppersloods, de Binnenstraat en de Middenfabriek met haar verdiepingen onder handen.

Focus op industriële look & feel
Bij de samenwerking is gekeken naar de wensen van de klant. Om het karakter van de ruimtes nog meer tot hun recht te laten komen is een lichtontwerp gemaakt met ruim 575 armaturen. Het ontwerp bestaat naast functionele verlichting uit een uitgebreid assortiment, die de industriële details van de gebouwen accentueren. Niet alleen de kenmerkende ketels, maar ook de vele dieptewerkingen binnen de oude suikerfabriek worden op die manier benadrukt.

Bazelmans draagt als partner ook zorg voor een digitale infrastructuur, die technische producenten in staat stelt om hun eigen lichtontwerp toe te passen met de geïnstalleerde faciliteiten. Tevens heeft de leverancier een multifunctioneel riggingsplan in de Middenfabriek en Pulppersloods geïnstalleerd voor additionele technische faciliteiten. Hierdoor kan SugarCity snelle en effectieve oplossingen bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Tevreden partners
Managing director Denise Schimmel van SugarCity Events: 'Door deze investering wordt het instapmodel dusdanig interessant dat alle partijen de fabriek in optima forma kunnen gebruiken met de meest prachtige vaste basisverlichting inclusief rigging en trussen in deze eeuwenoude fabriek. Opdrachtgevers zijn vrij dit verder in te vullen met hun eigen technische leveranciers, alhoewel gezegd moet worden dat Bazelmans AVR de locatie inmiddels op haar duimpje kent en wij een optimale samenwerking kennen.'

Wiljan Bazelmans van Bazelmans AVR: 'SugarCity Events heeft ons de fantastische mogelijkheid gegeven om in de eeuwenoude spanten, de staalconstructies en de muren techniek te laten bevestigen. Hierdoor springen de ruimtes er mooier uit dan ooit tevoren. Details die anders verloren gaan, worden nu extra belicht. Er zijn investeringen gedaan, waardoor de fabriek in een heel ander licht is komen te staan en geschikt is voor allerhande evenementen.'


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!