Back Back Nieuws

Samenwerking LantarenVenster met twee cateraars

16 november 2010
Voor zakelijke evenementen is LantarenVenster een tweejarige samenwerking aangegaan met Van der Linde Catering + Evenementen en Ma Guise Catering. LantarenVenster is een nieuw Rotterdamse theater met een kwalitatief hoogstaand film- en muziekprogramma en een café-restaurant. Op zaterdag 6 november is LantarenVenster officieel geopend door Hare Majesteit de Koningin.

 

Trots op de nieuwe samenwerking

De officiële ondertekening van de overeenkomst vond 10 november jl. plaats in de foyer van het theater. De drie partijen zijn erg trots op de nieuwe samenwerking, dit blijkt uit de reacties: ‘De extra faciliteiten achter de schermen voor de cateraars, de techniek in de zalen in combinatie met de royale foyer, het uitzicht over de Rijnhaven en het interieur ontwerp zijn zeer onderscheidend in de markt’, aldus Dennis Rens van Ma Guise. ‘Voor de officiële opening vond in de foyer en grote zaal van het theater het jaarlijkse Galadiner van VENECA (Vereniging Nederlandse Cateraars) plaats. Tijdens deze show kon je de enorme potentie van deze locatie al zien en voelen’, aldus Van der Linde.

 

‘Wij vertrouwen erop met Ma Guise en Van der Linde Catering+Evenementen partners in huis te hebben gehaald, welke beide instaat zijn onze opdrachtgevers een innovatief en kwalitatief voorstel aan te bieden. Uiteindelijk kiest de opdrachtgever welke cateringpartner het project daadwerkelijk mag uitvoeren. Dat beide partners betrokken zijn, bewijst de gezamenlijke inspanning om deze nieuwe locatie in de markt te positioneren’, aldus Ruben Cieremans van LantarenVenster.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!