Back Back Nieuws

Samenwerking Hogeschool Windesheim en EQUIPE

03 februari 2012
Bij EQUIPE Zwolle heeft afgelopen maandag de tweede kick-off plaatsgevonden van de Minor Eventmanagement. EQUIPE heeft voor de komende vijf maanden diverse uitdagende opdrachten in petto voor de studenten van Hogeschool Windesheim.

 

Goede samenwerking

De eerste minor die van september tot februari plaats vond, is bij beide partijen goed bevallen. De studenten hebben in deze periode hun ideeën losgelaten op een groot publieksevenement. De ideeën waren uiteenlopend van een groot Social Media evenement tot een End of the World party, geïnspireerd op de Maya’s.

 

Vernieuwende ideeën

Arian van Rijssen, Manager Marketing & Sales, zal de studenten introduceren in de wereld van evenementen, meetings en congressen en de sfeer laten proeven van het voetbalstadion. EQUIPE en Windesheim hopen dat ook deze keer de studenten met verrassende en vernieuwende ideeën komen.

 

Toekomstmogelijkheden voor student

De minor Eventmanagement stoomt studenten klaar voor een carrière in de evenementenbranche en helpt studenten hun organisatietalent en gevoel voor marketingcommunicatie te ontwikkelen. Naast theorie gaan de studenten aan de slag met een praktijkopdracht bij een interessant en leerzaam bedrijf in de evenementenbranche.

 

EQUIPE

EQUIPE is gevestigd in het stadion van FC Zwolle en biedt ruimte voor alle denkbare gelegenheden. Elke ruimte in het Meeting- en Eventcenter brengt de bezoeker in een andere sfeer en zorgt er daarom voor dat het toegankelijk is voor alle doelgroepen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!