Back Back Nieuws

Samenwerking Christophe' met The Toren

28 maart 2008
Dankzij een unieke culinaire samenwerking bestaat de mogelijkheid om via roomservice van het designhotel The Toren in Amsterdam een heerlijk diner van restaurant Christophe’ te bestellen. Op de kamer of in de lounge van het hotel: de gast mag het zeggen.

The Toren is een van de verrassende geheimen van de Amsterdamse binnenstad. Dit hotel, gelegen achter de gevels van twee 17de eeuwse grachtenpanden, biedt niet alleen een uniek interieur, maar ook gastvrijheid op topniveau . Oprechte betrokkenheid bij de gasten is hier het credo en het team van The Toren doet er alles aan om de gast zich thuis te laten voelen. Dat is ook de achterliggende gedachte van de culinaire samenwerking met het veelgeprezen restaurant Christophe’, dat direct om de hoek van het hotel ligt.

Onder de bezielende leiding van Christophe Royer heeft Christophe’ jarenlang een Michelin-ster mogen dragen. Op 1 januari 2006 is het restaurant overgenomen door Ellen Mansfield en Jean-Joel Bonsens en nog in datzelfde jaar kreeg het interieur een volledig nieuwe look onder leiding van architect Jeroen Wolterink. Zowel vinologe Ellen als chefkok Jean-Joel waren al enige tijd werkzaam bij Christophe’: Ellen als sommelier en Jean-Joel als kok. Jean-Joel werkte daarvoor bij diverse Franse toprestaurants en was onder meer in de leer bij Paul Bocuse. Hoewel Ellen als Jean-Joel de visie van de naamgever blijven voortzetten en nog steeds diezelfde hoogstaande kwaliteit leveren, kan Jean-Joel als mede-eigenaar van Christophe’ de kaart nu volledig naar eigen hand zetten. En dat leidt tot verrassende resultaten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!