Back Back Nieuws

Samenwerken in de wintermaanden loont

22 november 2012
Hofstede De Beesde heeft haar ruimte beschikbaar gesteld aan verschillende bureaus en cateraars, die op zoek waren naar een leuke omgeving die winters aandoet. Zo ontstonden verschillende winterconcepten, waarbij gastvrijheid en creativiteit het uitgangspunt waren.

Lisa Peek van Hofstede De Beesde: ‘Wij hebben een prachtig, groen buitengebied dat ook in de winter uitermate geschikt is voor allerlei soorten concepten. Om daar als nieuwe exploitanten ruchtbaarheid aan te geven hebben wij samenwerking gezocht en gevonden met een aantal bureaus en cateraars. Wij wilden gastheer en –vrouw zijn voor prachtige initiatieven, dat is hiermee gelukt.’

WinterWonderLand
Hofstede De Beesde biedt nu samen met partners IJskoud Concepts & Events en Grand Catering creatieve concepten die meer dan alleen een kerstborrel bieden aan bedrijven. IJskoud Events tovert Hofstede De Beesde in de sfeer van WinterWonderLand compleet met winterspelen en après-skihut. Het evenementenbureau Organisatie Buro zorgt voor een kerstmarkt met kramen en hier kunnen personeel of relaties hun eigen kerstpakketten samenstellen onder het genot van een hapje, drankje en entertainment.

Kerstboomborrel
Ook wil Grand Catering Hofstede De Beesde als decor voor hun ‘Landgoed Kerstboomfeest’ gebruiken. Langs paden van de kasteeltuin staat het vol kerstbomen en winterse gerechtjes; gasten kunnen hun eigen kerstboom uitzoeken.

Peek: ‘De samenwerking loopt uitstekend. IJskoud stemt de invulling van het veelzijdige programma af met de opdrachtgever en biedt dat aan voor een vaste bedrag per persoon. Wij hebben duidelijk afspraken over locatiehuur en drankarrangementen. Een win-win-win-win voor klant, gast, locatie en evenementenbureau.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!