Back Back Nieuws

Salesteam Buitenplaats Amerongen breidt uit

21 november 2008
Buitenplaats Amerongen heeft het salesteam, dat zich bezighoudt met de commerciële exploitatie van diverse rijksmonumenten op het terrein, uitgebreid met een account manager. Lieke van Herpen gaat zich actief richten op het bedienen van de zakelijke markt.
"De enorme groei die het bedrijf het afgelopen jaar heeft gemaakt vraagt om uitbreiding van ons sales team, om zo aan de grote vraag te kunnen voldoen", vertelt Erika Swijnenburg, directeur."Kwaliteit in service, een hoogwaardig culinair product en oprechte gastvrijheid. Dat zijn de peilers van ons bedrijf. Met het aantrekken van een nieuwe sales dame kunnen wij de kwaliteit waarborgen en maatwerk blijven bieden. Tevens biedt het ons ruimte om ons te richten op uitbreiding van de exploitatie op het gebied van logies, een absolute must om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn."

Lieke heeft, evenals beide eigenaren, een opleiding aan de Hogere Hotelschool gevolgd. Zij is na haar afstuderen in de hotellerie blijven werken in diverse functies, zowel operationeel als op management niveau. "Het is een voorrecht om te mogen werken op zo’n mooie plek, met gasten om je heen die echt genieten van ons bijzondere product. Er is volop ruimte voor creativiteit om van ieder ontvangst een bijzondere dag te kunnen maken", vertelt Lieke.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!