Back Back Nieuws

SAIL Music Marina: Artiestenprogramma op het IJ tijdens SAIL

29 mei 2015
Deze editie van SAIL beloofd grootser dan ooit te worden. Niet alleen de line-up van schepen is indrukwekkend, de line-up van artiesten mag net zo speciaal genoemd worden. Zij zullen optreden in de SAIL Music Marina met een groot podium op het IJ in Amsterdam-Noord en de prachtige Tall Ships als decor. Met ongeveer 5.000 zitplekken op de tribune en plaats voor circa 100 sloepen vlak voor het podium. Na afloop kunnen bezoekers genieten van de spectaculaire vuurwerkshow boven het IJ.

Classical Waves: Woensdagavond 19 augustus 2015
Het Koninklijk Concertgebouworkest verruilt eenmalig het Concertgebouw voor een podium op het IJ. Onder leiding van dirigent Daniel Harding brengt het orkest een speciaal voor SAIL Amsterdam 2015 samengesteld maritiem programma ten gehore dat samensmelt met de warme ambiance van een zomeravond aan het water.

SAIL Rocks: Donderdagavond 20 augustus 2015
Donderdagavond wordt een andere kant van het muzikale spectrum belicht. SAIL Music Marina is dan het decor van een popconcert. Miss Montreal brengt haar grootste hits waarna de populaire band Kensingston het stokje overneemt.

SAIL Loves Holland: Vrijdagavond 21 augustus 2015
Vrijdagavond staat Hollands trots centraal. Op deze muzikale feestavond op het water worden hits van eigen bodem gezongen én meegezongen. ‘SAIL Loves Holland’ wordt een feest der herkenning met Nederlandse artiesten als Nick & Simon, Martijn Fischer (als André Hazes) en Jan Smit. Een zomeravond Hollands glorie aan het Amsterdamse IJ.

Disney Pirates of the Caribbean in Concert: Zaterdagavond 22 augustus 2015
Zaterdagavond wordt ’s werelds eerste Disney Pirates of the Caribbean bioscoophit 'The Curse of the Black Pearl' vertoond op het grote scherm van SAIL Music Marina. De filmmuziek die over het IJ klinkt, wordt live gespeeld door het 80-koppig Gelders Orkest. De film op het grote scherm, het podium op het water en de Tall Ships als decor maken dit een bijzondere filmervaring.

K3@SAIL: Zondagavond 23 augustus 2015
De populaire meidengroep K3 sluit SAIL af met een concert in de SAIL Music Marina. Zing mee met alle hits zoals; ‘Van Afrika tot in Amerika’ met ‘Oya Lélé’ en ‘Mamasé’. Een onvergetelijke ervaring voor kinderen, papa’s en mama’s én opa’s en oma’s.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!