Back Back Nieuws

SAIL Amsterdam update: Stedemaeght nu al uitverkocht

09 december 2014
Van de ruim 75 deelnemende schepen aan SAIL Amsterdam 2015, is de Stedemaeght, met ruimte voor maximaal 180 personen, het eerste schip dat volledig is uitverkocht. De Stedemaeght is officieel deelnemer van het internationale evenement en kan daarom alle gasten die een vaartocht hebben geboekt tot dicht bij de indrukwekkende Tall Ships brengen, iets wat alleen mogelijk is bij de geaccrediteerde schepen.

De Stedemaeght
De Stedemaeght is het eerste uitverkochte schip van alle deelnemende schepen van SAIL Amsterdam 2015. Het grootste schip van de Nederlandse binnenwateren heeft dit onder andere te danken aan de zeeën van ruimte aan dek, de diverse comfortabele zitplekken en de stuurhut die als VIP-ruimte kan worden ingezet.

Uitverkocht, wat nu?
Niet getreurd, er zijn nog verschillende opties over. Bij de overige deelnemende schepen van Naupar, in de categorie van 12 tot 150 personen, zijn nog diverse arrangementen te boeken. Voor een overzicht kunt u kijken op de website.

SAIL Amsterdam 2015
Tijdens SAIL Amsterdam zijn de meest prachtige Tall Ships, afkomstig uit heel de wereld, gedurende vijf dagen lang te bewonderen in de IJhaven van Amsterdam. De schepen van NAUPAR zijn officieel deelnemer van het evenement en varen daardoor, aan de hand van diverse arrangementen tot dichtbij de Tall Ships.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!