Back Back Nieuws

SAIL Amsterdam gaat samenwerken met TSC Crowd Management

18 mei 2015
Stichting Sail Amsterdam en TSC Crowd Management hebben 13 mei 2015 een samenwerkingsovereenkomst getekend inzake alle veiligheids-en servicediensten tijdens de 2015 editie van SAIL Amsterdam. In TSC Crowd Management ziet de Stichting Sail Amsterdam een geschikte partner op het gebied van Safety, Security en Service. En met name service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Belangrijke pijlers
‘Veiligheid, ervaring met dit soort complexe events en gastvrije dienstverlening zijn voor ons hele belangrijke pijlers en daarin is TSC voor ons de juiste partij gebleken’, vertelt directeur van SAIL Amsterdam Mitra van Raalten. Het totaalaanbod van TSC Crowd Management was hierbij een belangrijk pluspunt. De diverse business-units leveren evenementbeveiligers, hondenbewaking, servicemedewerkers, brandwachten en verkeersregelaars. Ook levert TSC de Coördinator Veiligheid aan de Stichting en derhalve is Richard van Vught (foto naast directeur Mitra van Raalten) al maanden bij hen aan de slag. Ook is er in het hele voortraject veel gebeurd op het gebied van crowd management, consultancy, planvorming en zullen er nog een aantal dagen gevuld worden met training en opleiding van vrijwilligers.

Veilig evenement
‘Wij zijn heel erg blij en enthousiast over deze samenwerking, het samenwerken met de organisatie van SAIL Amsterdam voelt erg goed. Al onze diensten komen aan bod en samen met de Stichting en Sail Event Partners gaan we er een prachtig en veilig evenement van maken’, aldus TSC directeur Jacques Does.

Foto: Richard van Vught en Mitra van Raalten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!