Back Back Nieuws

SAIL Amsterdam arrangementen in trek

13 februari 2015
Geen Olympische Spelen en geen WK voetbal dit jaar. Het is het jaar van  SAIL Amsterdam 2015. Met nog zo’n zes maanden te gaan, begint de SAIL motor alsmaar harder te draaien. De voorbereidingen zijn in volle gang. De organisatie wordt groter en groter en de plannen steeds gedetailleerder.

Line-up 
SAIL verwelkomt dit jaar veel bijzondere Tall Ships. Van 19 tm 23 augustus schitteren er in de Oranjehaven (IJhaven) niet alleen publiekstrekkers als de Kruzenshtern, ARC Gloria, Alexander von Humboldt, Dar Mlodziezy, en de MIR, maar ontvangen we ook schepen die zelden in noordelijke wateren varen. Zo ook het Franse zeilschip Belem, 'The Grand Old Lady', dat speciaal voor SAIL Amsterdam 2015 naar Nederland komt.

Bedrijfsarrangementen
Samen met relaties, medewerkers of vriendengroep kun je dit evenement meemaken. Bijvoorbeeld in een rondvaart langs de imposante vloot van Tall Ships of onder het genot van een diner aan het water. Voor de varende arrangementen heb je de keuze uit een Classic of Dock arrangement. Het programma van het Dock arrangement met ontvangst in het exclusieve SAIL Village is nieuw voor SAIL. Ook kun je aan boord van de Tall Ships dineren. Tijdens deze Deck arrangementen maak je zelf deel uit van het spectaculaire SAIL-decor.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!