Back Back Nieuws

SAIL 2015: Het Nationale SAIL Debat over de 'Tall Ships' van nu

13 augustus 2015
Ondernemend Nederland discussieert tijdens SAIL Amsterdam 2015 over nieuwe mogelijkheden voor ons land. Over de ‘Tall Ships’ van vandaag de dag. Over succesvolle start-ups, de indrukwekkende inhaalslag van multinationals en de noodzakelijke hulp van de politiek. Het Nationale SAIL Debat wordt mede mogelijk gemaakt door De Financiële Telegraaf (DFT) en wordt op zaterdagochtend 22 augustus geopend door Minister President Mark Rutte in Het Scheepvaartmuseum.

Discussie
Onder leiding van Rens de Jong wordt gediscussieerd met onze meest succesvolle start-up ondernemers: Symen Jansma (TravelBird), Bart Lubbers (FastNed), Django Lor (Quiver) en Patrick de Zeeuw (Startupbootcamp). Met captains of industry, zoals Jan Kees de Jager (KPN) en Eelco Hoekstra (Vopak). Met Kommer Damen (Nederland Maritiem Land) en Kajsa Ollongren (wethouder Amsterdam). Afgewisseld met de scherpe commentaren van financieel journalist Martin Visser en econome Marieke Blom. Meer dan ooit hebben we een hernieuwde oer-Hollandse mentaliteit nodig voor verdere groei en duurzame welvaart. Voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer, sluit het Nationale SAIL Debat af.

Grenzen verleggen
De belangrijkste lessen voor onze toekomst leren we uit ons verleden. SAIL Amsterdam 2015 is daarom het evenement bij uitstek om ondernemers bij elkaar te brengen en hen te inspireren. Waar zien we dat het onmogelijke mogelijk is? Waar leren we grenzen te verleggen om nieuwe werelden te ontdekken? SAIL Amsterdam 2015 is op deze manier niet alleen een spiegel naar het verleden maar biedt zo ook een relevant venster op de toekomst van ons land.

Voor het Nationale SAIL Debat zijn maximaal 350 stoelen beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via SAIL.nl

Foto: Eddo Hartmann 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!