Back Back Nieuws

Safety Group wordt zelfstandig onderdeel binnen Trigion

12 december 2014
Facilicom wordt met ingang van 1 januari aanstaande 100% aandeelhouder van de Safety Group, voorheen Traffic & Travel Group. Het bedrijf wordt als zelfstandig onderdeel toegevoegd aan Trigion, de beveiligingsdivisie van Facilicom, en behoudt zijn eigen identiteit. De huidige dga Yvo Hütte maakt plaats voor de nieuwe algemeen directeur Jan Willem Brummelman, die reeds sinds 2001 actief is binnen de Safety Group. Als directeur Traffic Support Events heeft hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Onder de handelsnamen Traffic Support, Crowd Support, OnlineTicket en Event Travel is de Safety Group uitgegroeid tot toonaangevend marktleider in de verkeersregelaarsbranche, de sector toezicht en handhaving en binnen de vakgebieden evenementenlogistiek en -beveiliging. In 2013 besloten de Safety Group en Trigion hun kennis en ervaring te bundelen. In eerste aanleg is gekozen voor een strategische samenwerking, waarbij kennis en ervaring op het gebied van evenementenbeveiliging en crowdmanagement gebundeld werd. Via die participatie kreeg de Safety Group toegang tot het grote landelijke netwerk van Trigion. Op zijn beurt verstevigde Trigion, met deze toevoeging, zijn positie als integrale aanbieder van veiligheid. Door gebundelde kennis en ervaring hebben beide bedrijven synergievoordeel behaald en elkaar versterkt in de kwaliteit van dienstverlening. Ook opdrachtgevers herkennen de toegevoegde waarde uit die samenwerking, die daarom nog intensiever wordt vormgegeven.

‘Als zelfstandig bedrijf behouden we onze unieke cultuur en dynamiek', aldus Jan Willem Brummelman. ‘Binnen de strategische alliantie met Trigion dragen we daarnaast direct bij aan oplossingen voor veiligheid bij onze gezamenlijke opdrachtgevers’. Ook algemeen directeur van Trigion Ellen Groenewoudt is verheugd met deze ontwikkeling. ‘Met de komst van de Safety Group wordt de diversiteit van ons portfolio voor onze klanten verbreed en investeren we opnieuw in integraal maatwerk op veiligheidsgebied’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!