Safe Meeting-concepten Beurs van BerlageSafe Meeting-concepten Beurs van Berlage
Back Back Nieuws

Safe Meeting-concepten Beurs van Berlage

09 juni 2020

Meer dan twee maanden was het oorverdovend stil in de monumentale zalen van de normaal gesproken bruisende en levendige evenementenlocatie Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage. Om weer veilig evenementen te kunnen hosten, zet de evenementenlocatie door middel van verschillende Safe Meeting-concepten in op innovatie.

Belangrijke bijdrage faciliteren persoonlijke ontmoetingen

Net als de hele branche heeft ook de Beurs van Berlage volop ingespeeld op de ontwikkelingen rondom het coronavirus. ‘Hoewel het stil was in onze zalen, werd er door ons en onze partners volop gewerkt aan nieuwe richtlijnen en technologische ontwikkelingen. Samen blijven we ons ervoor inzetten om evenementen met dezelfde luxe uitstraling te organiseren als voorheen. We blijven ervan overtuigd dat we een belangrijke bijdrage blijven leveren aan het faciliteren van persoonlijke ontmoetingen in de stad Amsterdam.’

Safe Meetings en Safe Dinners

Uiteraard staat voorop dat deze ontmoetingen veilig en verantwoord plaats kunnen vinden. De ruimte die we bij de Beurs van Berlage aan kunnen bieden is uniek in het centrum van de hoofdstad. Onze Grote Zaal is bijvoorbeeld qua oppervlakte de grootste in het stadscentrum en in totaal is er 16.000 m2 zaalruimte in de Beurs van Berlage beschikbaar. Hierdoor is het zeker mogelijk om op een veilige manier grotere groepen te ontvangen voor Safe Meetings en Safe Dinners.

Nieuwe app

De mogelijkheid om ontmoetingen op een veilige manier te faciliteren, wordt verder ondersteund door een nieuwe app. Deze app zal gasten informeren over beste route naar de Beurs, welke ingang op welk tijdstip moet worden genomen, waar te lunchen, welke plekken in de Beurs te vermijden als het te druk wordt, hoe veilig van de ene sessie naar de volgende te gaan en zelfs de mogelijkheid bieden om virtueel deel te nemen aan evenement, wanneer een sessie te vol is.

Beurs van Berlage Virtual Live Events

Met het nieuwe concept Beurs van Berlage Virtual Live Events biedt de organisatie daarnaast de mogelijkheid om live evenementen uit te breiden met een virtuele ervaring. Tijdens dit hybride evenement bezoeken gasten virtueel de Beurs. Tijdens zijn virtuele bezoek ontvangt elke gast uiteraard ook de 5-sterren service waar de Beurs van Berlage bekend om staat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!