Back Back Nieuws

Sacrale setting voor een uniek concept

30 december 2008
Aandacht voor het verband tussen vorm en betekenis. Ruimte geven aan creativiteit en eigenheid. De inspirerende kracht van kunst in het interieur. Daar gaat het om bij Klooster | podium, kunst & interieur. Klooster is gevestigd in Kerk aan Zee in Noordwijk, een sacrale setting voor een uniek concept, waarin de scheidslijn tussen kunst en interieur vervaagt.

Klooster | podium, kunst & interieur is het bedrijf van Onno en Miran van ’t Klooster. Onno en Miran menen hun eigen weg te zoeken, voorbij de grenzen van kunst en interieur. "Wij bieden een uniek concept: een eigen interieurcollectie. Een podium voor kunst en cultuur. En een unieke vergaderlocatie in een voormalig kerkgebouw. Daarnaast werken wij in opdracht van particulieren en ondernemers aan interieurontwerpen en de aankleding van woonhuizen en bedrijven," aldus het koppel.

Ruimte voor expressie
Klooster is gevestigd in een voormalig kerkgebouw. Een inspirerende locatie die bij uitstek geschikt is voor vergaderingen. Klooster biedt een unieke ambiance voor bijeenkomsten, presentaties of besprekingen. De aankleding en catering worden verzorgd door Miran van ‘t Klooster.

 

De Klooster-collectie bestaat uit meubelen, lichtobjecten en kunstvoorwerpen. Daarnaast is Klooster dealer van Piet Boon Zone meubel- en interieurontwerpen en van Brand en Van Egmond verlichting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!