Back Back Nieuws

Running Dinner door de Amsterdamse grachten

27 februari 2008
Eten in slechts één restaurant is niet meer zo vanzelfsprekend, sinds de introductie van het Running Dinner in Amsterdam verzorgd door Classic Boat Tours.

Het unieke aan dit arrangement is dat het diner wordt gebruikt in drie verschillende restaurants aan de Amsterdamse grachten. Deze restaurants worden in overleg vastgesteld.

De kapitein laat je tussen de gangen door het mooiste van de bruisende hoofdstad zien. Het allerbeste aan dit concept is eigenlijk nog dat je niet de hele avond naast een vaste gast aan tafel zit, maar dat het gedurende de avond wel 5 maal kan rouleren zonder verplichte en choatische stoelendans.

 

Een Running Dinner is mogelijk voor groepen van 5 tot 30 personen en je het voordeel is dat je absoluut verzekerd bent van een eigen luxe schip. Alles wordt op maat geregeld. Classic Boat Tours verzorgt de gehele avond, van reservering tot de betalingen aan de restaurants.

 

Classic Boat Tours vaart dit arrangement al enige jaren en heeft daardoor een relatie met een aantal bijzondere restaurants op kunnen bouwen. Wat dacht je van 1 of 2 gangen aan de chefs table bij Restaurant Vermeer, of sjiek dineren in een van de prachtige private rooms van Hotel The Grand. Maar net zo lief meren ze aan bij Herberg Hooghoudt of restaurant Zuid Zeeland!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!