Rumst organiseert tweede open lucht co-workingplek Rumst organiseert tweede open lucht co-workingplek
Back Back Nieuws

Rumst organiseert tweede open lucht co-workingplek

29 mei 2024

Voor de tweede keer organiseert lokaal bestuur Rumst (België) het Landschapskantoor. Van 10 tot en met 14 juni is iedereen welkom in de co-workingplek op de Klinkaert Sportclub om in de buitenlucht te werken.

In samenwerking met Plantrekkers organiseert de gemeente Rumst voor de tweede keer een groot openluchtkantoor waar je een week lang in de buitenlucht kan werken. Het wordt opnieuw een co-workingplek waar bedrijven, freelancers, medewerkers van het lokaal bestuur welkom zijn om hun dagelijkse job uit te voeren. Je kan kiezen of je één of meerdere dagen deelneemt.

Workshops, netwerken en vertier

Landschapskantoor Rumst voorziet opnieuw een uitgewerkt programma met iedere dag een ander thema, gaande van artificiële intelligentie en digitalisering tot duurzaamheid en gezondheid. Verder kan je er praktische workshops volgen van AZ Rivierenland en Prevom of je cv laten doorlichten en verbeteren. Op donderdag wordt er een barbecue georganiseerd en op vrijdag kan je de week afsluiten met een feestelijke after-work drink. In de ticketprijs zit deelname aan alle co-working faciliteiten, de netwerk- en inspiratiesessies, koffie, thee, water en lunch.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!