Back Back Nieuws

Ruimte te huur in de Flint

13 juni 2014
Met de vernieuwing van het Flint-gebouw ontstaat ook ruimte voor andere ondernemers in Amersfoort om een mooie werkruimte te betrekken in de nabijheid van het theater. In het aangrenzende gedeelte, Coninckstraat 58, zijn diverse studio's beschikbaar voor bedrijven met een culturele, artistieke of anderszins creatieve drijfveer.

Theaterschool De Springplank
Voorheen werd dit gedeelte verhuurd aan Scholen in de Kunst. Sinds die organisatie is vertrokken naar het Eemhuis, heeft Theaterschool De Springplank zich gevestigd als eerste nieuwe huurder. Een mooie aanvulling op de functie van de Flint: hier kan talent zich ontwikkelen en worden nieuwe producties uitgedacht.

Veel of weinig vierkante meters 
Door de dynamische opbouw van de ruimten, naar een ontwerp van architecten Greiner en Van Goor, kunnen gemakkelijk combinaties worden gemaakt. De losse units kunnen worden geschakeld, zodat de ondernemer keuze heeft uit een werkplek met veel of juist weinig vierkante meters. Ook is er een boven- en benedenetage, wat diverse mogelijkheden biedt voor de opbouw van de bedrijfsruimten.

Van kunstatelier tot webbureau
De Flint is op zoek naar creatieve ondernemers, die het culturele gevoel in het gebied ondersteunen. Dit kan heel breed worden ingevuld. Denk aan een kunstschilder die atelierruimte zoekt, een dansschool of een edelsmid, maar ook een grafische ontwerpstudio of een creatief webbureau. Iedereen die passende werkruimte zoekt, wordt uitgenodigd contact op te nemen.

Cadeau
Deze zomer ondergaat de Flint zelf een grondige metamorfose. De entree, hal en foyers krijgen een opvallende glazen overkapping. Ook op andere punten worden de binnen- en buitenkant van het pand vernieuwd. De nieuwe huurders aan Coninckstraat nr. 58 krijgen de nieuwe uitstraling van het gebouw en de omgeving cadeau.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!