Back Back Nieuws

Ruim 50 eventlocaties op beurs Event 13

19 maart 2013
De beurs event op 27 en 28 maart in Jaarbeurs Utrecht herbergt dit jaar meer inspirerende eventlocaties dan ooit. Naast onder andere cateraars, decorateurs en entertainment presenteren ruim 50 evenementenlocaties zich op de beursvloer van de vijftiende editie van de beurs.

Of het een kleinschalige heisessie op een intieme locatie betreft of een grootschalig publieksevenement met een duizendkoppig publiek…op event vind je voldoende inspirerende locaties die de capaciteit, sfeer en voorzieningen hebben die jouw evenement, meeting of congres nodig heeft. Naast Jaarbeurs Utrecht, waar de beurs ook dit jaar weer onderdak heeft, presenteren onder andere ook TivoliVredenburg, de jubilerende OCEANDIVA, NBC Nieuwegein en het Hof van Saksen zich tijdens de vijftiende editie van de beurs.

Creatie en ambacht
Maar de beurs event biedt meer dan alleen locaties. De bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten inspireren op gebied van catering op de Parade van Ambacht,  zich laten verrassen door het artistieke entertainment op de Berg van Creatie of zich laten informeren over de meest actuele vakkennis tijdens de uitgebreide programmering in de entreehal.

De beurs event is op woensdag 27 en donderdag 28 maart geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Voor de doelgroep is een bezoek aan de beurs event gratis bij voorregistratie. Registreren kan via de website event.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!