Back Back Nieuws

Ruim 450 vrouwen genieten op PSV Ladies Event

14 september 2013
In het Philips Stadion werd dinsdagavond, 10 september, het PSV Ladies Event gehouden. De ruim 450 aanwezige vrouwen werden als echte VIP’s ontvangen door paparazzi en in de watten gelegd op het gebied van beauty, fashion en food. Speciaal voor deze avond werd de onlangs vernieuwde eerste etage met vergaderfaciliteiten omgetoverd tot een feestelijke locatie.

De aanwezige dames genoten van alles wat het Philips Stadion te bieden heeft. Vrouwelijke relaties van PSV Commerciële Zaken & Relatiebeheer en het Philips Stadion, waren welkom om een avond met het thema ‘beauty, fashion & food’ te beleven.

Advies en culinair genieten 
Op het PSV Ladies Event waren veel bedrijven aanwezig die de vrouwen konden adviseren op het gebied van verzorging, cosmetica en mode. Zij werden in de watten gelegd en mochten direct van een aantal behandelingen genieten. Daarnaast werden de dames verwend met onder andere cocktails, amuses, luxe broodjes, en sushi door de culinaire partners van het Philips Stadion. Maison van den Boer, Restaurant Avant-Garde, Eetcafé De Verlenging en De Blauwe Lotus hadden flink uitgepakt voor de dames.

Activiteiten 
Na een welkomstwoord van assistent-trainer Chris van der Weerden konden de vrouwen genieten van tal van activiteiten. Naast een bezoek aan de stands voor advies of een behandeling, konden de gasten deelnemen aan een PSV Stadiontour, een bezoek brengen aan de modeshow van Mille Sorrisi, waren er demonstraties van HealthCity, een spetterend optreden van Paul Turner, en vielen zij in de prijzen bij de speeltafel van Holland Casino.

Foto: Scala Photography

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!