Back Back Nieuws

Rubson Raid Turquoise naar Thailand

22 augustus 2006

De organisatie van de Internationale Rubson Raid Turquoise 2006 heeft bekend gemaakt dat de bestemming voor het komende evenement gewijzigd is. Zou in eerste instantie van 18 tot en met 25 november gestreden worden bij de Kaap Verdische Eilanden, nu zal de 6de editie van de Rubson Raid Turquoise gehouden worden voor de kust van Thailand.


Veiligheidsredenen liggen ten grondslag aan dit besluit. Met een nader inzicht in de weers- en zeesituatie van de Kaap Verdische Eilanden is bekend geworden dat gemiddelde golfslag dan rond de 3 tot zelfs 4 meter ligt. Onverantwoord om dan met snelle RIB's een race te houden, zo is door de organisatie besloten.


Voor de verdere organisatie van de Rubson Raid Turquoise - Editie NL heeft dit besluit geen echte gevolgen, anders dan dat het winnende team meer tijd heeft om zich voor te bereiden op dit geweldige evenement. "Bij dezen worden de Kaap Verdische Weilanden dan ook omgedoopt in 't Thailand van Maurik", aldus Sijbrand Booij van All Sports Resort Maurik. Inschrijven kan nog steeds. Voor meer informatie: www.rubsonraid.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!