RTL Z organiseert techfest Bright Day in JaarbeursRTL Z organiseert techfest Bright Day in Jaarbeurs
Back Back Nieuws

RTL Z organiseert techfest Bright Day in Jaarbeurs

15 juni 2017

De mensen van RTL Z zijn niet over één nacht ijs gegaan. Je hebt een topevenement dat het beste laat zien wat de digitale wereld voor ons in petto heeft en je laat dat op een aanstekelijke manier zien. Smartphones, dronewedstrijden, e-sports, 3D Selfies. Verzin het en je vindt het zaterdag 18 en zondag 19 november op hét techfest van Nederland: Bright Day festival in de Jaarbeurs Utrecht.

Gekozen voor groei en een sterke visie gericht op innovatie

Om dit topevent verder te laten groeien en aan nog meer fans de mogelijkheid te bieden het festival te bezoeken, heeft RTL bewust gekozen voor Jaarbeurs en de sterke filosofie en visie gericht op innovatie en talent. Sinds eind vorig jaar investeert Jaarbeurs in JIM, Jaarbeurs Innovation Mile, waar innovatieve start up's elkaar bestuiven, bevruchten en de innovatie daardoor in een versnelling brengen. Ook aanstormend talent in de creatieve gaming sector vindt een bruisende broedplaats bij de Dutch Game Garden, gevestigd in het hart van de Jaarbeurs venue. Jonge, innovatieve bedrijven die niets anders doen dan games ontwikkelen die je voor de meest uiteenlopende doelstellingen kunt inzetten. De ontwikkeling van Jaarbeurs alsook de bredere plannen vanuit de stad, regio en de Economic Board Utrecht, gericht op innovaties met een sterke focus op mens & maatschappij vanuit een healthy urban living thematiek, hebben de keuze voor Jaarbeurs bevestigd.

Bezieling en bevlogenheid met betrokken partners

RTL heeft in Jaarbeurs een partner gevonden die weet hoe je business in beweging brengt, die weet dat je bedrijven de ruimte moet geven om zich te ontwikkelen en dat dagelijks doet met een bevlogen team van kritische ervaren specialisten. 'Bright Day is nog elk jaar verdubbeld. We verwachten dit jaar circa twintigduizend bezoekers. Om zo'n grote groep een dag vol vernieuwing voor te schotelen heb je niet alleen een grote ruimte nodig die goed bereikbaar is, maar ook een organisatie die intrinsiek innovatief is en kan meedenken. Jaarbeurs scoorde daarop heel hoog', licht Casper de Leeuw toe, business developer bij RTL Z.

De zevende editie van Bright Day, hét techfest van Nederland, vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 november in de Jaarbeurs te Utrecht. Met op maandag 20 november een speciale College Day waarin het talent van de toekomst zich kan onderdompelen in state-of-the-art technology.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!