Rozet: bijeenkomsten met impact in een ontspannen ambianceRozet: bijeenkomsten met impact in een ontspannen ambiance
Back Back Locaties

Rozet: bijeenkomsten met impact in een ontspannen ambiance

13 oktober 2021

‘De huiskamer van Arnhem’, zo omschrijft de Arnhemse burgemeester Marcouch regelmatig het culturele centrum Rozet. En dat is nu exact het gevoel dat Patrick Ellenbroek van Rozet en zijn collega’s teweeg willen brengen bij de zakelijke en particuliere bezoekers. ‘We willen dat iedereen zich hier ontspannen en welkom voelt, aldus Patrick. We gingen op bezoek bij Rozet en spraken op de vijfde etage, op het rooftopterras met uitzicht over Arnhem over de zakelijke mogelijkheden van deze locatie.

Multifunctioneel en informeel

‘We hebben alle faciliteiten in huis om bijeenkomsten en evenementen van vier tot 100 personen op rolletjes te laten verlopen’, steekt Patrick enthousiast van wal, ‘van zalen met diverse groottes -van Auditorium tot vergaderruimtes- die voorzien zijn van de benodigde audiovisuele middelen.’ Naast de ‘standaard’ multi-inzetbare ruimtes beschikt Rozet op de derde etage over een open plein dat momenteel wordt omgetoverd tot een ruimte met de ambiance van een huiskamer. ‘We willen hier een warme, ontspannen ruimte neerzetten waar iedereen welkom is om te komen werken, een krant te lezen of een kop koffie te drinken en een broodje te eten. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een evenement of bijeenkomst -in informele ambiance- te organiseren.’ In overleg met Rozet is een bijeenkomst uit te breiden met lunches, diners en borrels.

Livestreams en videoregistraties

Ook voor Rozet geldt dat hybride mogelijkheden voor evenementen niet meer weg te denken zijn. ‘We hebben alles in huis om een livestream te verzorgen, met camera’s, belichting en geluid. Daarnaast hebben we een eigen team dat videoregistraties van een evenement verzorgd.’ Momenteel heeft Patrick de ambitie om op de vijfde etage de rooftop volledig onder handen te nemen. ‘We hebben een groot dakterras met een geweldig panorama-uitzicht over de stad. De komende periode gaan we deze volledig onder handen nemen om in de lente en zomer een trendy rooftop terras -met New Yorkse allure- te zijn voor zowel onze particuliere als zakelijke bezoekers.’

Goed Verhaal

In elke zaal binnen Rozet vind je een andere look & feel. Van Trolleyzaal -vernoemd naar de typisch Arnhemse trolleybussen- tot de Audrey Hepburn- of de Eusebiuszaal. ‘We willen ook met de uitstraling van de zalen een verhaal vertellen om daarmee te benadrukken dat wij de thema’s Taal, Kunst en Erfgoed binnen Rozet centraal stellen. We huisvesten onder andere de bibliotheek, het erfgoedcentrum en diverse wisselende tentoonstellingen. Hierdoor is een bijeenkomst altijd uit te breiden met een inhoudelijke, culturele invulling.’ De diverse, facilitaire mogelijkheden heeft Rozet onlangs uitgebreid met programma’s die voor de zakelijke markt interessant zijn. Patrick: ‘Ons programma ‘Goed Verhaal.’ helpt om presentaties naar een nieuwe dimensie te krijgen. In een training van vier sessies krijg je ondersteuning van twee trainers, een acteur en een regisseur, om van jouw pitch een verhaal te maken met impact.’ De reacties van deelnemers zijn dan ook enthousiast. ‘Zoveel reacties gekregen op mijn verhaal; inspirerend, anders, helemaal mij, brok in keel, kippenvel, wat was je goed! En dat is maar een greep uit wat er gezegd werd’, aldus een deelnemer.

High potentials

Met het programma ‘Vernieuwers van de Toekomst’ helpt Rozet jonge high potentials zich voor te bereiden op een plek in de arbeidsmarkt. ‘Deze high potentials hebben de kennis in huis, bijna een diploma op zak en worden in dit programma geholpen hun mannetje te staan. Professionals coachen hen in diverse sessies op het gebied van houding en soft skills om sterker in hun schoenen te staan. Dit programma is niet alleen voor de jongeren zelf interessant, maar juist ook voor het bedrijfsleven om high potentials met een diverse achtergrond te kunnen werven.’

Facilitaire mogelijkheden, een sfeer waarin je je welkom voelt en de mogelijkheid om evenementen en bijeenkomsten volledig op maat uit te breiden met horeca en inhoudelijke programma’s. Bij Rozet is veel mogelijk, en dat midden in het mooie centrum van Arnhem met goede parkeermogelijkheden.

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van Rozet op rozet.nl/zakelijk

Door > Angelique Aalders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!