Back Back Nieuws

Royal Caribbean International viert welkom 50 miljoenste gast

16 augustus 2013
Royal Caribbean International bereikt deze zomer een belangrijke mijlpaal in haar 45 jarig bestaan. De rederij verwelkomt aan één van haar 21 schepen haar 50 miljoenste gast. Om de gasten, zakenpartners en de medewerkers te bedanken organiseert de rederij gedurende een jaar verschillende activiteiten.

Startsein
Over de gehele wereld zal ieder Royal Caribbean schip speciale festiviteiten gericht op deze mijlpaal aanbieden. De evenementen zijn het startsein van een jaar durende campagne, waarbij gasten worden aangemoedigd hun eigen fotomomenten, filmpjes of ervaringen te delen op verschillende Social Media-uitingen van de rederij.

‘WOW’ factor
‘Al meer dan 45 jaar is het bieden van een ‘WOW’ factor de hoeksteen van de organisatie van Royal Caribbean International. Een hoeksteen die alleen op onze schepen gevonden kan worden.’ aldus Adam Goldstein President en CEO, Royal Caribbean international. ‘Het personeel aan boord van onze schepen is de kern die deze ‘WOW’ factor aan onze gasten doorgeeft waardoor onze loyale gasten steeds weer blijven terug keren’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!