Back Back Nieuws

Rotterdamse ondernemers klaar voor bezoekers VKV City Racing

17 augustus 2013
Bezoekers van VKV City Racing kunnen zondag 18 augustus rekenen op een warm welkom bij ruim 50 horecagelegenheden en winkels in Rotterdam. Een samenwerking tussen organisator Rotterdam Racing en de ondernemers van Rotterdam-centrum geeft bij deze zaken voordeel op menu’s, allerhande kortingen en verrassingen.

Goed nieuws voor de bezoekers
VKV City Racing trekt jaarlijks veel bezoekers die geregeld ook het hele weekend in Rotterdam verblijven. De gemeente Rotterdam nam daarom het initiatief om samen met organisator Rotterdam Racing de ondernemers van Rotterdam-centrum te benaderen voor een gezamenlijke actie voor de bezoekers van het evenement.

Het enthousiasme bleek groot en in snel tempo sloten meer dan 50 ondernemers zich aan bij de actie. Resultaat is een bonte verzameling van voordelige race-menu’s, kortingsacties en verrassingen bij specifieke aankopen. De deelnemende zaken zitten allemaal in het centrum, aan het parcours of op de looproutes er naartoe.

Organisator Robert Heilbron: ‘Dit gezamenlijke initiatief met Rotterdam Festivals is goed nieuws voor de bezoekers, voor de ondernemers en ook voor onszelf. De bezoekers van ons evenement genereren al veel extra omzet voor de stad, maar wat is nou leuker voor de racefans dat ze kunnen overnachten met korting, ontbijten met een race-menu en  verrast worden met leuke cadeautjes? ‘ Een overzicht van alle acties kun je hier bekijken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!