Rotterdamse hotels heten elkaars personeel welkomRotterdamse hotels heten elkaars personeel welkom
Back Back Nieuws

Rotterdamse hotels heten elkaars personeel welkom

12 juni 2023

In Rotterdam denken ze altijd in mogelijkheden en geloven ze in de kracht van het samenwerken! 38 concurrenten in de hospitalitybranche, die dagelijks strijden om de beste beleving neer te zetten voor hun gasten, slaan nu de handen ineen. De duizenden hotel/horecawerknemers in Rotterdam gaan hiervan profiteren.  Alle medewerkers van deze concurrerende hotels mogen vanaf nu namelijk tegen gereduceerd tarief slapen, eten en drinken bij de deelnemende hotels in de stad. Het maakt op dat moment even niet uit voor welk hotel je werkt.

‘We zeggen hier niet voor niets ‘Geen woorden maar daden! Ieder personeelslid van de aangesloten hotels is welkom bij elkaar’, laten de initiatiefnemers weten. De RHC heeft dit initiatief gezamenlijk genomen om het vak nog meer te promoten, maar ook om de loyale medewerkers met hun Rotterdamse mentaliteit van hard werken te belonen voor hun inzet.

Samen Sterk!

De Rotterdamse Hotel Combinatie, oftewel de RHC, is een overlegorgaan van de 38 aangesloten hotels uit de regio Rotterdam en opgericht in 2002. De RHC heeft als hoofddoel om de aangesloten hotels te informeren over zaken die betrekking hebben op de Rotterdamse regio en de ontwikkelingen in de zakelijke en toeristische hotelsector, maar ook op het gebied van trends, innovatie en vacatures binnen de sector. In principe allemaal concurrenten, maar door het goede onderlinge contact bereiken ze mooie dingen.

Trots op deze mijlpaal

RHC voorzitter Roel Dusseldorp en General Manager van Hotel New York zegt trots te zijn op deze mijlpaal en hoopt met de RHC een inspiratiebron te zijn voor velen.

‘Wij verwelkomen graag elkaars personeel om hen zo enthousiast te maken voor het vak en hen een kijkje in de keuken bij een ander te geven. Hier gaat niemand slechter van worden… alleen maar beter!’

De zogeheten RHC discount card zal onder de duizenden medewerkers in de regio Rotterdam uitgedeeld worden en geeft de horecamedewerker mooie kortingen bij alle deelnemende hotels en hun restaurants. Work hard, play hard! Rotterdam Make It Happen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!