Back Back Nieuws

Rotterdam social media hoofdstad van de Benelux

02 september 2015
Alle actuele ontwikkelingen én toonaangevende sprekers op het gebied van social media en innovatie in één week op één plek: van 14 tot en met 18 september is Rotterdam de social media hoofdstad van de Benelux. Dan vindt voor de tweede keer het internationaal befaamde concept Social Media Week plaats met ruim 75 sessies van de beste online professionals uit binnen- en buitenland en praktische masterclasses. Social Media Week vindt tegelijkertijd plaats in Londen, Miami en São Paulo. Het wereldwijde thema is dit jaar ‘Upwardly Mobile, the rise of the connected class’.

Thema’s
Social Media Week Rotterdam 2015 opent op maandag 14 september in de Burgerzaal van het stadhuis van Rotterdam. Vanaf dinsdag 15 september gaat het event verder op een nieuwe hoofdlocatie: LantarenVenster. Per dag staat op het hoofdpodium een ander thema centraal. In de twee subzalen zijn inspirerende sprekers en de praktische masterclasses van Frankwatching te zien. Op donderdagavond 17 september is er de #SMWRdam Party in LantarenVenster om daarna op vrijdag de week af te sluiten.

Nieuwe sessies 
Een tweetal nieuwe sessies maakt het programma dit jaar completer. Tijdens het dagelijkse ‘#YOLO on Social’ kunnen bezoekers vragen stellen aan een jongerenpanel. Dit panel biedt interessante inzichten in hun dagelijks gebruik van social media. Bezoekers worden bovendien dagelijks bijgepraat over de laatste features van de belangrijkste socialmediakanalen tijdens de ‘Daily Social Update’. Daarnaast wordt iedere dag afgesloten met een ‘Daily Networking Drink’ gevolgd door een ‘Daily Theme Movie’, een filmprogramma geïnspireerd op de dagthema’s.

Fotocredits: Wouter Boer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!