Back Back Nieuws

Rotterdam Marketing wint prestigieuze Britse marketing award

22 maart 2013
Rotterdam Marketing heeft dinsdagavond in Londen de bronzen M&IT award voor beste congresbureau overzee in de meetings- en congresindustrie gewonnen. Directeur Ton Wesselink noemt deze derde prijs een enorme eer. ‘Dit is een enorme beloning voor het werk van Rotterdam Marketing en haar partners, tevens een groot compliment voor Rotterdam als zake-lijke bestemming.’ De gouden M&IT award ging naar Monaco.

De prestigieuze Meetings & Incentive Travel Industrie Awards worden jaarlijks uitgereikt. Lezers van het Britse Meeting & Incentive Travel Magazine kiezen de genomineerden. Rotterdam Marketing nam het in haar categorie op tegen de bureaus van Hong Kong, Wenen, Monaco, Malta en Den Haag.

Kerntaken
Het werven van nationale en internationale zakelijke evenementen en congressen en het vergroten van de kennis van Rotterdam als bestemming voor een volgend evenement, is een van de kerntaken van Rotterdam Marketing. Wesselink: ‘Het is fantastisch dat onze inzet zo goed wordt ontvangen en nu zelfs wordt beloond door de Britse zakelijke markt. Rotterdam heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet om zichzelf te profileren als zakelijke bestemming. In 2012 nam het aantal zakelijke bijeenkomsten dat in Rotterdam wordt gehouden toe, waarmee Rotterdam tweede congresstad van Nederland werd. Rotterdam Marketing spant zich ook in 2013 weer ten volle in om deze stijgende lijn, samen met haar Rotterdamse partners, voort te zetten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!