Back Back Nieuws

Ronde Tafel 123 en Crowne Plaza Den Haag - Promenade organiseren benefietavond

04 juni 2015
Het team van Crowne Plaza Den Haag – Promenade organiseerde zaterdag 30 mei samen met Ronde Tafel 123 een benefietavond ten gunste van het Juliana Kinder Ziekenhuis (JKZ). In het Haagse Apollo Hotel werd een opbrengst van € 28.123,- opgehaald voor het goede doel. Dankzij de donatie kunnen 3 behandelkamers volledig kindvriendelijk worden ingericht in de nieuwe locatie van het JKZ. ‘Een plezierig verblijf in het kinderziekenhuis heeft een aantoonbaar positief effect op het herstel van zieke kinderen,’ vertelt Frederique Hofstede, manager van het JKZ. De Stichting Vrienden JKZ spant zich in om geld voor extra voorzieningen bij elkaar te krijgen.

De opbrengst voor het goede doel werd gerealiseerd door lot-verkopen en een veiling onder leiding van veilingmeester Jan Wolter van den Berg. Een bijzonder onderdeel was het veiling-item aangeboden door Premier Mark Rutte. De hoogste bieder kan in het Torentje bij hem thee komen drinken met een biscuitje.

Complete avond
Een 200 tal gasten steunden het initiatief tijdens een volledig verzorgde avond in Crowne Plaza Den Haag - Promenade. De invulling van de avond was volledig gesponsord. De culinaire creaties van Chef Kok Sido de Brabander werd afgewisseld met entertainment, waaronder Shirley Spoor en Duncan Spoor respectievelijk finalisten van X-factor & de Voice of Holland. Het moment suprême is een levensgrote cheque met het eindbedrag van € 28.123,- , welke met dank aan de tafelaars en hun gasten overhandigd kon worden aan Stichting Vrienden van JKZ.

Foto v.l.n.r Vincent Pahlplatz General Manager Apollo Hotels & Resorts, Frederique Hofstede Medisch Manager JKZ, Marcel Smolders Voorzitter Ronde Tafel123

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!