Back Back Nieuws

Ron Voskuilen interim directeur Rotterdam Partners

08 december 2014
De Raad van Toezicht van Rotterdam Partners heeft ir. Ron Voskuilen per direct benoemd tot directeur van Rotterdam Partners. Ron Voskuilen is scheidend algemeen directeur van de dienst Stadsontwikkeling van de Gemeente Rotterdam. Voskuilen is gevraagd de verdere integratie van Rotterdam Partners ter hand te nemen en de strategie voor de komende jaren vorm te geven.

Daadkracht
Voorzitter van de Raad van Toezicht drs. Cees de Bruin: 'Met Ron Voskuilen hebben we een ervaren en toegewijde professional die nu nodig is. Zeker nu het internationale imago van Rotterdam stijgende is, hebben we daadkracht nodig in het acquireren van internationale handel en conferenties en het ontwikkelen van het partnernetwerk.'

Fred van Beuningen
De Raad van Toezicht heeft afscheid genomen van Fred van Beuningen als directeur van Rotterdam Partners. De Raad van Toezicht betreurt dat ze tot dit besluit heeft moeten komen nadat zij tot de conclusie is gekomen dat de opgave voor Rotterdam Partners andere competenties vraagt van haar directeur. De komende maanden wordt naar een definitieve oplossing gezocht voor deze positie. Continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening van Rotterdam Partners gedurende deze periode staat voorop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!