Back Back Nieuws

Ron Blaauw Palazzo terug in Nederland

16 mei 2006

Van november tot februari bouwt Palazzo zijn spiegeltent weer op in Amsterdam. Na twee succesvolle series van Palazzo in 2005, keert Palazzo voor een periode van drie maanden terug naar Amsterdam. Het spiegelpaleis waarin Palazzo zich afspeelt komt van 2 november tot en met 3 februari in de Beeldentuin van het Westerpark te staan. Sterkok Ron Blaauw, bekend van zijn eigen restaurant, in 2005 bekroond met een tweede Michelinster, verzorgt een nieuw hoogstaand culinair diner.

Palazzo
Het uit Duitsland afkomstige concept van Palazzo is bijzonder goed aangeslagen in Nederland. Ruim 25.000 bezoekers bezochten deze nieuwe vorm van culinair entertainment. De unieke kruising tussen een Cirque du Soleil-achtig variététheater en een kwalitatief hoogstaand zesgangen-diner, bleek een groot publiek van zowel particuliere bezoekers als bedrijven aan te trekken.
Voor de editie van 2006 wordt een geheel nieuwe show en menu samengesteld.

Locatie
De Palazzo spiegeltent staat vanaf 2 november in de beeldentuin van het Westerpark in Amsterdam. Dit unieke cultuurpark vormt een prachtige omgeving voor de spiegeltent.

Theater van de zintuigen
Palazzo is hét theater van de zintuigen. De avondvullende voorstelling van theater, gastronomie, acrobatiek, magie en illusie, transformeert de bezoeker naar een andere mysterieuze wereld waar heel even geen plaats is voor de harde werkelijkheid. De gasten ervaren Palazzo als een aangename sprong in het onbekende; een vervreemde, geheimzinnige en zintuiglijke ervaring.

Slechts drie maanden in Nederland
Palazzo is van donderdag 2 november tot en met zaterdag 3 februari 2007 aan de Polonceaukade, Stadsdeel Westerpark in Amsterdam te zien. Prijzen variëren van € 109,- tot € 129,-.

Kaartverkoop
Bedrijven en groepen vanaf 21 personen : start verkoop 15 mei 2006
Telefoon: 020-5304712
E-mail: sabrine.van.den.bor@palazzo-amsterdam.nl

Particuliere kaartverkoop start vanaf 1 september 2006.
www.palazzo.nl


Voor meer informatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Sabrine van den Bor, Telefoonnummer: 020 – 5304712, Mobiel: 06 - 24815902
e-mail: sabrine.van.den.bor@palazzo-amsterdam.com


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!