Back Back Nieuws

Ron Blaauw opent Hotel Notting Hill in Amsterdam

16 oktober 2011
Hotel Notting Hill Amsterdam is officieel geopend. Het viersterren boutique hotel is gevestigd aan ’t Westeinde 26 in het centrum van Amsterdam. Aan Sterrenkok Ron Blaauw de eer om het nieuwe hotel te openen. ‘Hotel Notting Hill is een mooie aanwinst. Ze brengt internationale allure naar de stad die voor een breed publiek toegankelijk is.’

 

Chique & artistiek

Hotel Notting Hill is eigentijds, eigenzinnig en een tikje eigenwijs. Het concept werd ontwikkeld door interieurarchitectenbureau HIP die zich lieten inspireren door het historische pand, de bohemiensfeer van de omgeving, de elegantie van Coco Chanel met die van artistieke Londense levensgenieters. Het resultaat is een kosmopolitische sfeer waar je je thuis voelt.

 

Rooms & Restaurant

Hotel Notting Hill telt 67 kamers en zijn voorzien van airconditioning, LED-televisie, Nespresso apparaat en badjassen. Het restaurant Londen is toegankelijk voor zowel hotelgasten als ook voor bezoekers van buiten. De kaart wisselt maar de gerechten zijn overwegend Engels in een modern jasje. Bijvoorbeeld fish and chips van ziltzoute vis met huisgemaakte frieten. In restaurant LONDEN kan je dus terecht voor een zakenlunch, High Tea, studentendiner of een Engels ontbijt.

 

Welkom thuis

Patrick Kerkhoven, General Manager van Hotel Notting Hill: ‘Een jaar geleden was het een betonnen kolos, nu een prachthotel met een goed restaurant, terras aan het water, terras op het dak. De samenwerking met Wim en Yvonne Hoopman van HIP heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Het resultaat mag er zijn: alles klopt! Het concept staat als een huis’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!