Back Back Nieuws

Roger Schreurs nodigt eventbranche uit voor WinterVillage relatiedag

15 januari 2007
Roger Schreurs van Loco Enzo heeft personen uit de evenementenbranche uitgenodigd om woensdagmiddag 17 januari naar de Brabanthallen te komen voor een brancheborrel in WinterVillage 's-Hertogenbosch: de WinterVillage relatiedag. Dit in samenwerking met Incentive Europe.

Schreurs: "Een hoop gasten uit de evenementenbranche, het regionale bedrijfsleven en andere relaties zullen een Glühweintje komen drinken, aan de stamppot gaan en wellicht een potje gaan ‘curlen’. Curlen, je weet wel die wereldsport waarbij mensen met veger en blik over het ijs gaan. Ze kijken er ook nog heel serieus bij."

Tussen 5 januari en 1 februari 2007 vindt in de BrabantHallen in ’s-Hertogenbosch WinterVillage plaats. In de historische Heusden en Altena Hal verrijst de hele maand januari een bijzonder stijlvol winterdorp waar een ijsbaan van 400 vierkante meter centraal staat. Rondom de ijsbaan, welke bijzonder is uitgelicht, voldoende ruimte voor bars, buffetten, podia en dansvloeren. Een uitgelezen mogelijkheid voor bedrijven en instellingen om een personeelsevents te organiseren.

WinterVillage 2006 / 2007 wordt geproduceerd door Incentive Holland i.s.m. Loco Enzo. Deze bedrijven zijn bekenden in de eventbranche en hebben hun sporen daarin ruimschoots verdiend. Na 4 zeer succesvolle jaren in Nieuwegein start dit jaar WinterVillage in
’s-Hertogenbosch. De volledige marketing en PR van WinterVillage wordt verzorgd door Loco Enzo. WinterVillage is een (event)product dat gericht is op de Nederlandse bedrijvenmarkt en dat uitblinkt in efficiency. Tijdens een bedrijfsevent genieten de gasten van een bijzondere ambiance waarin zij in staat worden gesteld om ook nog een rondje te schaatsen. Incentive Holland en Loco Enzo werken volgens het ‘share-costs-share-pleasure-principe’. Een principe dat grootschalige producties zoals WinterVillage maakt voor elk bedrijf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!