Back Back Achter de schermen

Roger Schreurs: live vanuit de braadpan die Rio heet…

18 augustus 2016

Update nummer 3 vanuit een heerlijk Rio de Janeiro. Wat een sfeer, wat een feest. Wat een spanning en emotie en wat een strakke organisatie. Echt elke minuut genieten zo tijdens de Olympische Spelen 2016.

Zelfs bij het paardrijden. Vroeger oh zo blij dat het paardrijd-virus bij mijn dochters tot maximaal een half jaar beperkt bleef, nu echt genoten van de Nederlandse heren die (toen nog) foutloos reden en bovenaan stonden. Ook de aansluitende fietstocht over de Copacabana en Ipanema sloeg aan bij de mannen (en 2 vrouwen).

En dan, het Holland Heineken House
… wat een perfect geoliede marketing-machine is dat zeg. Niet normaal hoe goed daarover is nagedacht en hoe goed iedereen zich daar aan zijn taak houdt. Hollandse gezelligheid in Olympische sferen. Echt helemaal top!

Ook complimenten aan 50.000 vrijwilligers die er (mede) voor zorgen dat je op geen enkel metrostation kunt verdwalen en we vandaag op tijd bij de zinderende halve finale van de hockeyvrouwen waren. Zinderend warm ook overigens, maar ook cateringservice rond de stadions is perfect. Geheel in hockeystijl (en met een knipoog naar Yuri) bestelden we al vroeg het eerste ijskoude biertje. Immers, zilver is al binnen en het goud lonkt.

In de braadpan die Rio heet (vandaag 35 graden terwijl het winter is) inmiddels aanbeland bij de moeder aller sporten, atletiek. Begrijp nu ook weer waarom mijn lidmaatschap van atletiekvereniging Prins Hendrik vroeger maar een half jaar stand hield. Moet telkens gapen…

Jij nu inmiddels ook vrees ik. Dus lieve kijkbuiskindertjes van events.nl; oogjes dicht en snaveltjes toe!

Roger Schreurs
Loco Enzo

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!