Back Back Nieuws

Rofra Sportieve Arrangementen opent eigen ontvangstruimte

31 juli 2012
Rofra Sportieve Arrangementen in Valkenswaard is al 30 jaar gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, schoolreisjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en kinderfeestjes. In deze 30 jaar zijn zij flink gegroeid en werd het tijd voor een verhuizing naar een nieuw pand. Het kantoor zit momenteel al gevestigd in een volledig gerestaureerde boerderij.

 

Opening ontvangstruimte

Binnenkort opent Rofra een ontvangstruimte op dezelfde locatie, aan de rand van natuurgebied de Malpie. Naar eigen zeggen één van de mooiste plekjes van Brabant; de Molenstraat 203a te Valkenswaard. De locatie is gevestigd vlakbij de Venbergse Watermolen, de toekomstige poort van Valkenswaard.

 

Startpunt Rofra activiteiten

Vanaf deze locatie begint straks een groot gedeelte van de activiteiten. Er zijn kleedruimtes, douches, toiletten en ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor de gasten. Deze ontvangstlocatie is straks tevens het startpunt van de alom bekende kanotocht over de Dommel.

 

Veiligheid en duurzaamheid staan voorop

Rofra biedt niet alleen kanotochten aan, maar diverse activiteiten zoals paintball, gps- en pda wandeltochten, survivalactiviteiten, fietsverhuur en diverse workshops. Door hunTÜV Certificaat en Green Key Goud bevestigen zij dat veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!