Roem events slaat handen ineen met Cheaque, BERK Music en One Two Trio Roem events slaat handen ineen met Cheaque, BERK Music en One Two Trio
Back Back Nieuws

Roem events slaat handen ineen met Cheaque, BERK Music en One Two Trio

18 februari 2020

Hét event van het zuiden komt eraan. Vier dagen lang samen genieten, verbroederen en verbinden. Voor het Veghelse evenementenbureau roem events aanleiding de handen ineen te slaan met Cheaque, BERK Music en One Two Trio om te komen tot dé uitzwaaier van carnaval 2020.

De zwaaisjaal

Om zoveel mogelijk carnavalsvierders aan het zwaaien te krijgen, heeft roem events samen met Cheaque.com, BERK Music en de muzikanten van One Two Trio de carnavalsactivatie ‘Tout des Lous’ opgezet. De opdracht is simpel. Roem events heeft onder relaties speciale zwaaisjaals verstuurd om mee te nemen naar de kroeg, optocht of andere carnavalsfestiviteit. Op de sjaals is de tekst ‘Tout des Lous’ geborduurd die refereert aan het nummer Toedeloe van One Two Trio. Zit jouw carnavalsdag erop? Of dweil je verder naar het volgende café? Vraag de kastelein om het uitzwaainummer Toedeloe van One Two Trio te draaien.

Saamhorigheid

Via de website van Cheaque.com kunnen sjaals gekocht worden door mensen die geen sjaal hebben ontvangen. BerkMusic heeft ervoor gezorgd dat het nummer Toedeloe in iedere kroeg op te vragen is. Ook hebben zij het nummer als one track op Spotify gezet, voorzien van een speciaal roem events CD-ontwerp. Carnaval en roem events hebben een grote gemene deler: bij beide draait het om saamhorigheid, mensen met elkaar in contact brengen en samen genieten. Deze actie sluit daar volledig bij aan. Carnaval vier je met elkaar én met je zwaaisjaal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!