Roem events ontvangt keurmerk voor livecommunicatieRoem events ontvangt keurmerk voor livecommunicatie
Back Back Nieuws

Roem events ontvangt keurmerk voor livecommunicatie

03 februari 2020

Het Veghelse evenementenbureau roem events ontving als één van de eersten het IDEA-keurmerk. Het gloednieuwe keurmerk staat onder meer voor kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid.

Helderheid

Om helderheid te bieden in de jungle van livecommunicatie-aanbieders heeft branchevereniging IDEA een keurmerk gelanceerd en de aansluitende campagne #ChooseLiveChoosewisely. Kiezen voor live is in dit digitale tijdperk namelijk cruciaal. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner. Uiteraard is roem events er trots op tot deze club te behoren.

Vijftig beste bureaus

De managing director van IDEA, Maarten Schram, reikte het keurmerk maandag persoonlijk uit op het kantoor van roem events. ‘Dat we bij de pakweg vijftig beste bureaus van Nederland horen, is een mooie bevestiging van het harde werk van ons hele team’, vertelt Ron van Zelst, eigenaar roem events. ‘Daarnaast is het een prachtige promotie voor onze branche. Goed dat we kritisch naar onszelf kijken en onszelf laten toetsen door gerenommeerde partijen.’

Kwaliteit

Achteroverleunen is er niet bij: om het keurmerk te behouden, wordt het evenementenbureau elke twee jaar beoordeeld. De voorwaarden zijn: financieel gezond, transparant zakendoen, gepassioneerd vakmanschap, altijd goed verzekerd en deskundigheid in wet- en regelgeving. Zo garandeert het IDEA-keurmerk de hoogste vorm van kwaliteit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!