Back Back Nieuws

Rode loper uit voor Leger des Heils kerstdiner Amsterdam

27 december 2011
Traditiegetrouw vond vrijdag 23 december het bekende Leger des Heils kerstdiner Amsterdam plaats in de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel. Ongeveer 400 genodigden genoten van een feestelijk drie gangen diner, gecreëerd door chef-kok Michel Westerman en zijn team.

Winterse creaties
Het menu voor de 2011 editie van het diner bevatte winterse creaties waaronder linzensoep met gnocchi en gegrilde tournedos met hutspot en garnering. Als toetje werden de gasten getrakteerd op een Grand Dessert van de patissier van het Amsterdam Marriott Hotel. Leden van de Rotary Club en medewerkers van de Renaissance Amsterdam en Amsterdam Marriott Hotels staken belangeloos de handen uit de mouwen in de keuken en bediening.

Muzikale noten
Zangeres Satcha Valies en een ensemble van het Leger des Heils muziekkorps zorgde voor de muzikale noten in de avond. Het jaarlijkse kerstverhaal werd dit jaar voorgelezen door EO-presentatrice Mirjam Bouwman. Burgemeester van der Laan, Job Cohen en andere prominente gasten uit de Amsterdamse samenleving en politiek prikten wederom een vorkje mee naast de 400 genodigden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!