Back Back Nieuws

Rocks' n Rivers schoenactie groot succes

29 augustus 2007
Rocks ’n Rivers BV uit Tilburg, sportieve evenementenorganisatie, heeft binnen vier weken meer dan 500 paar sportschoenen ingezameld. De inzamelingsactie van sportschoenen voor het project Kids on the Move is hiermee succesvol afgesloten.

Diverse scholen, sportverenigingen en particulieren uit de regio hebben zich belangeloos ingezet en voor dit grote aantal gezorgd. Daarnaast heeft Rocks ’n Rivers dit geheel aangevuld met sport en spelmaterialen zoals voetballen, basketballen, volleyballen, frisbees, ballonnen, teamhesjes, pionnen, ballenpompjes, tafeltennisbatjes en balletjes en volleybalnetten.

De initiatiefnemers van Kids on the Move, Jojanneke Hobert en Stijn Schraven uit Standdaarbuiten, zijn ontzettend blij met deze grote aantallen. Zij zijn samen met hun kinderen aan een reis naar Afrika begonnen. Tijdens deze reis zullen ze op verschillende plaatsen, waaronder in Gambia, Burkina Faso en Ghana, sport- en spelprojecten organiseren voor de lokale jeugd op scholen en bij weeshuizen.


In totaal hebben ze met alle acties het afgelopen half jaar maar liefst 1240 paar sportschoenen en ruim zes kuub sport- en spelmateriaal verzameld! Dit wordt binnenkort verscheept naar Gambia. Een lokale contactpersoon zal de spullen ophalen uit de haven van Banjul en het opslaan totdat Jojanneke en Stijn er zijn. Ze gaa alle spullen verdelen onder verschillende scholen en organisaties in heel Gambia.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!