Back Back Nieuws

Rocks 'n Rivers behaalt Gouden Green Key Buitensport

06 december 2013
Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen heeft de Gouden Green Key Buitensport behaald. Een bijzondere prestatie, vindt de organisatie, omdat er maar 6 buitensport-bedrijven in Nederland zijn met een dergelijk gouden certificaat.

Uiteraard is directeur Bart Oomen dan ook zeer verheugd : 'We bevinden ons in een select gezelschap ondernemers in onze branche, die serieus werk maken van duurzaamheid en milieu. Met meer dan 300 evenementen per jaar, veelal in de natuur, zien wij milieuzorg en MVO dan ook als een belangrijke peiler binnen onze organisatie. Op deze manier zorgen wij, samen met onze leveranciers, partners én deelnemer, voor een positieve bijdrage aan het milieu en de maatschappij!'

Gaan voor Goud
Om voor de Green Key in aanmerking te komen, verplichten ondernemers zich door vrijwillige inzet méér aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt.
Bart Oomen hierover: 'Nadat vorig jaar het zilveren certificaat het maximaal haalbare bleek, hebben we ons tot doel gesteld om binnen 1 jaar voor goud te gaan. Daar hebben we met zijn allen keihard aan gewerkt en we zijn er trots op dat het gelukt is'.

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, MVO, de zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving. Wereldwijd zijn er ruim 1600 bedrijven in 18 landen aangesloten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!