Robbert van Rijsbergen versterkt team The Dylan AmsterdamRobbert van Rijsbergen versterkt team The Dylan Amsterdam
Back Back Nieuws

Robbert van Rijsbergen versterkt team The Dylan Amsterdam

18 augustus 2017

Robbert van Rijsbergen is gestart als nieuwe Director of Sales & Marketing bij The Dylan Amsterdam. Van Rijsbergen volgt Audry van de Merwe op die na 8 jaar met een nieuwe uitdaging start.

Robbert (1987) studeerde aan de Hotelschool The Hague en startte zijn carrière in Shanghai. Hierna werkte hij 3,5 jaar op de commerciële afdeling van het Amstel Hotel, en richtte zich vooral op de toeristenmarkt uit de Verenigde Staten en de entertainmentmarkt (toerende artiesten). In 2014 besloot Van Rijsbergen om uit zijn comfortabele omgeving te stappen, en verhuisde hij naar São Paulo, Brazilië, waar hij als Business Development Manager Latin America & Caribbean werkte voor Virtuoso, 's werelds grootste powerhouse in de luxe reiswereld.

Markt voor ieders product

Zijn Amsterdamse (hotel)contacten heeft Van Rijsbergen gedurende zijn tijd in Brazilië altijd stevig onderhouden. Zo organiseerde hij meerdere Amsterdam Diners en onlangs ondersteunde hij de Amsterdamse hotels met het organiseren van een Kingsday Cocktail tijdens ILTM Latin America in april van dit jaar voor de travel trade. 'Ik geloof heel sterk in de kracht van samenwerking tussen de Amsterdamse 5* hotels, er is markt voor ieders product en het fijne is dat we allemaal een iets ander product hebben, en dus een andere (niche) markt bedienen', aldus Van Rijsbergen.

'Ik ben ontzettend blij om weer terug te zijn in Amsterdam en om te starten als Director of Sales & Marketing voor The Dylan Amsterdam, Nederlands mooiste boetiek hotel. Het is een privilege zorg te mogen dragen voor dit prachtige product, welke naast 40 kamers, Suites en Bar & Brasserie Occo ook nog een iconisch en met een Michelin ster bekroond restaurant, Vinkeles, heeft.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!