Back Back Nieuws

Robberegt SVH Meesterkok bij Karel V

23 april 2009
Jeroen Robberegt, chef-kok van Grand Restaurant Karel V in Utrecht, als SVH Meesterkok geïnaugureerd. De inauguratie vond plaats in Grand Hotel Karel V waar Edwin Kats, overgekomen uit Beiroet, het diploma en bijbehorende versierselen uitreikte. Jeroen Robberegt legde de meesterproef op 9 december 2008 succesvol af en werd daarmee de 123e SVH Meesterkok van ons land.

Bob Schut, directeur SVH, roemde namens de commissie meesterproef SVH Meesterkok het meesterlijke niveau van Jeroen Robberegt. “Het is een echte vakman en zijn techniek is uit de kunst”, aldus Schut. Edwin Kats noemde Jeroen in zijn speech niet alleen getalenteerd, maar ook nieuwsgierig en een beetje eigenwijs. Na de versierselen uitgereikt te hebben gekregen, plantte Jeroen Robberegt samen met Leo Hollman een Gouden Regen in de tuin van Grand Hotel Karel V.

Drie dagdelen achtereen werd Jeroen Robberegt op 9 december 2008 als kandidaat op zijn vingers gekeken door de Plaatselijke Commissie Meesterproef, bestaande uit SVH Meesterkoks Erik van Loo en André van Doorn en secretaris Jasper van Almenkerk. De Commissie was zeer onder de indruk van het vakmanschap van Jeroen en de dag werd afgesloten met een meesterlijk zevengangendiner. Opvallend waren de ongebruikelijke smaakpatronen, zijn techniek en de uitstekende organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!