Back Back Nieuws

Roadshow Harman exclusief op de OCEANDIVA

21 oktober 2010

OCEANDIVA FUTURA van 4 tot 12 oktober voor Harman Consumer Holland naar haar klanten in Nederland/België. Met het thema Enjoy the Sounds of Life benadrukte Harman de goede dingen in het leven.

“De OCEANDIVA FUTURA was de perfecte locatie voor het thema en een nieuwe manier om de partners van Harman te benaderen. Veelal gebruiken we een locatie in Nederland en op deze manier komen we echt naar onze klanten toe", aldus Harman Consumer Holland.

Het schip werd een prachtig verlengstuk van de showroom van het hoofdkantoor in Amsterdam. Er werd groots uitgepakt met de inrichting op het schip, maar ook met de goodiebags, de uitnodigingen, menukaarten en catering.

Geen stroming was te sterk voor Harman. Alle ruimtes op het schip werden benut. Op het buitendek stonden zelfs een viertal luxe auto`s met daarin muziekinstallaties van de Harman Group. Het Lounge dek werd speciaal voor carfi en portable audio ingericht, terwijl de Centrale ruimte een aantal homecinema en stereo opstellingen huisvest. De OCEANDIVA FUTURA zette koers naar totaal zeven steden in Nederland en België.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!