Back Back Nieuws

Rimke Nooter naar Aviodrome Events

18 november 2010
Rimke Nooter gaat als sales medewerker buitendienst aan de slag voor Aviodrome Events. Voornamelijk zakelijke relaties zullen op korte of lange termijn kennismaken met Rimke Nooter.

 

Van scheepvaart naar luchtvaart
Met Rimke Nooter heeft Aviodrome Events een ervaren collega in huis gehaald. Tot voor kort was Rimke werkzaam bij Naupar in Lelystad, waar zij verantwoordelijk is geweest voor de organisatie en verkoop van Sail Amsterdam 2005 en 2010. Ook is zij contractmanager geweest bij ER Travelgroup en heeft daar de inkoop van hotel voor pakketreizen verzorgd.

 

Bij Aviodrome Events gaat Rimke bedrijven persoonlijk benaderen en informeren over de vele mogelijkheden bij de Aviodrome. In het themapark worden congressen, presentaties, vergaderingen, familiedagen of feesten georganiseerd voor groepen van 30 tot 3.500 personen.

 

Rimke put hierbij uit eigen ervaring; als Congress Director heeft zij zelf begin dit jaar voor Junior Chambers International gebruik gemaakt van de faciliteiten van de Aviodrome. Toen zij hoorde dat er een nieuwe medewerker werd gezocht, twijfelde ze geen moment om te solliciteren als Sales medewerker buitendienst bij Aviodrome Events. Rimke Nooter is te bereiken via r.nooter@aviodrome.nl of tel. 0320-289 855.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!