Back Back Nieuws

Rijtuigenloods vernieuwt plenaire zaal

03 augustus 2015
Een deel van De Rijtuigenloods wordt deze zomer verbouwd. De plenaire zaal zal een nieuwe plek in de locatie krijgen. De nieuwe locatie indeling zorgt voor betere zichtlijnen naar het grote scherm. De ruimte kan worden afgesloten met 3 industriële houten loodsdeuren van 5 meter hoogte. Geen enkel geluid dringt op deze manier de zaal in zodat alle aandacht bij de opening, plenaire sessie of lancering van een nieuw product blijft. 14 grote industriële lampen en professionele spots creëren optimaal licht, wat een toevoeging geeft aan het karakter van het monumentale pand.

Met deze nieuwe indeling speelt de locatie in op de steeds groter wordende vraag naar beurzen met een plenaire bijeenkomst, of congressen met een geïntegreerde informatiemarkt. Samen met de 15 subruimtes biedt De Rijtuigenloods een goede locatie voor middelgrote en grote events.

Evenementen eerste half jaar
Met deze vernieuwingen is de Rijtuigenloods klaar voor het evenementenseizoen vol congressen, feesten en beurzen. In het eerste halfjaar passeerden evenementen de revue waar de medewerkers van de locatie erg trots op zijn.

Zoals het 65-jarig jubileum van NSGK (de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). Contactpersoon Eveline noemde de ligging van de locatie (station), de sfeer en originaliteit en de goede catering als pluspunten.

Maar ook het jubileumcongres ter ere van de 20e verjaardag van de VNSA werd goed beoordeeld. Monique, contactpersoon van VNSA: 'Het is niet alleen een inhoudelijk, maar ook een sfeervol evenement geworden. De medewerkers doen er alles aan om de dag tot een groot succes te maken. Dit geldt zowel voor het bedienend personeel als het kantoorpersoneel.' 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!