Back Back Nieuws

Richard van Vught terug bij The Security Company

16 mei 2011
Richard van Vught, een bekende naam in de beveiligingsbranche in de wereld van media en entertainment, maakt zijn rentree bij The Security Company. Medio 2010 besloot hij, na bijna 20 jaar in de branche om eens verder te kijken in de zakelijke wereld.

 

Branche bleef kriebelen

De dynamische omgeving van de entertainmentbranche bleef echter toch kriebelen en na diverse projecten van de zijlijn mee te hebben gemaakt, was zijn besluit snel genomen. Per 1 juni 2011 verruilt hij zijn huidige functie voor die van Senior Account Manager bij de marktleider op het gebied van evenementen- en publieksgerelateerde veiligheid.

 

Nieuw leven in samenwerking

Van Vught was al eerder ruim 12 jaar aan The Security Company verbonden op het gebied van Sales en Projectmanagement en dan met name in de media. Jacques Does, algemeen directeur van The Security Company, is blij dat de samenwerking weer nieuw leven ingeblazen is.

 

Positie als marktleider

‘Wij blijven zoeken en streven naar innovatieve methodieken en vormen waarin gastvrijheid, dienstverlening en begrip voor zowel de opdrachtgever als de bezoeker of gast bovenaan staan. Met deze uitbreiding van het team kunnen we onze positie als marktleider blijven bevestigen, dit gesteund door onze ISO-certificering en NEN-normering’, legt Does uit.

 

Speciale in-house cursussen

Richard gaat de focus leggen op het uitbreiden van langdurige overeenkomsten en samenwerkingsverbanden en zal tevens door middel van de TSC Academy medewerkers gaan opleiden en trainen. Dit laatste met speciale in-house ontwikkelde cursussen op het gebied van etiquette, gastvrijheid, service en het Werken in de wereld van media en entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!